樂古Nakuz

標題: 咩職最勁?? [打印本頁]

作者: sam82931    時間: 4-4-2008 01:57
標題: 咩職最勁??
新手第1次玩,咩職最勁??  e隻game難唔難升?
作者: kit06    時間: 4-4-2008 09:52
新手最好玩pe吧'' 唔整咁多藥
加點方法→全力
呢隻game好易上手.
作者: sam82931    時間: 4-4-2008 13:56
原帖由 kit06 於 4-4-2008 09:52 發表
新手最好玩pe吧'' 唔整咁多藥
加點方法→全力
呢隻game好易上手.

點解要用pe既??  歷史勁唔勁???
作者: 屢戰屢勝    時間: 4-4-2008 14:24
歷史都勁, 不過哂好多$... ...
要全智先勁, 開頭難升, 唔夠物防
作者: sam82931    時間: 4-4-2008 14:31
原帖由 屢戰屢勝 於 4-4-2008 14:24 發表
歷史都勁, 不過哂好多$... ...
要全智先勁, 開頭難升, 唔夠物防

唔該可唔可以講哂全部職既好處同壞處???   唔該
作者: 屢戰屢勝    時間: 4-4-2008 14:46
原帖由 sam82931 於 4-4-2008 14:31 發表

唔該可唔可以講哂全部職既好處同壞處???   唔該

講唔到嫁喎, 係睇你點加點法
pe主力
歷史主智
體育主物防
...
如果按照番我本身加點
我會覺得pe好ge地方係秒到怪, 當然前提係要勁武全力.
歷史就最好組個時組番歷史, 因為歷史好在有勁ge範圍技, 同樣前提係勁武全智
地理可以說係血牛一隻, 但力比起pe相對低, 打王唔易死.
...
每個職都有佢的弱點bo...= ="好難up哂嫁
全力就會小血小精力單打最高攻
全智就會小血多精力範圍最高攻
全體就會多血小精力無攻可言出招時間慢但好靚
全敏就會小血小精力無攻可言但係做咩都係你no.1除左亂敏
pe可以+4力1體/+3力2體唔易死但係低攻(但係對住魔攻怪就...), 最好可以全力
歷史可以+4智1體/+3智2體唔易死但係低攻, 最好可以全智, 但係對住d物攻怪就...
地理可以+4體1力/+3體2力有番小小攻可以言, 但係對住魔攻怪就... ...
ec最忌加力, 體同智我覺得要平均咁加, 敏最好加小小, 姐係2體2智1敏, 按平常來說可以快過d怪e人

作者: sam82931    時間: 4-4-2008 14:49
原帖由 屢戰屢勝 於 4-4-2008 14:46 發表

講唔到嫁喎, 係睇你點加點法
pe主力
歷史主智
體育主物防
...
如果按照番我本身加點
我會覺得pe好ge地方係秒到怪, 當然前提係要勁武全力.
歷史就最好組個時組番歷史, 因為歷史好在有勁ge範圍技, 同樣前提係 ...

首先先答:唔該哂你!!
之後我就想問e隻game頂lv係幾多?
作者: 屢戰屢勝    時間: 4-4-2008 14:56
原帖由 sam82931 於 4-4-2008 14:49 發表

首先先答:唔該哂你!!
之後我就想問e隻game頂lv係幾多?

我無睇過game書...唔知-口-
加上又沒有時間去聽聞... ...不知道唷@@"
作者: sam82931    時間: 4-4-2008 15:04
原帖由 屢戰屢勝 於 4-4-2008 14:56 發表

我無睇過game書...唔知-口-
加上又沒有時間去聽聞... ...不知道唷@@"

咁有冇分咩職用咩武器架???
作者: 屢戰屢勝    時間: 4-4-2008 15:12
原帖由 sam82931 於 4-4-2008 15:04 發表

咁有冇分咩職用咩武器架???

當然有, 但是我不清楚什麼職業用什麼武器
因為我只玩醫師= =V其他意見係收風總結得出來的
作者: sam82931    時間: 4-4-2008 15:29
原帖由 屢戰屢勝 於 4-4-2008 15:12 發表

當然有, 但是我不清楚什麼職業用什麼武器
因為我只玩醫師= =V其他意見係收風總結得出來的

咩ser最多人玩???
作者: kit06    時間: 4-4-2008 15:56
原帖由 sam82931 於 4-4-2008 15:29 發表

咩ser最多人玩???

暫時應該是 -筆SER
作者: edenli    時間: 4-4-2008 16:08
頂lv係100lv 暫時只去到梵天 火,冰同荒原 呢3張地圖
還待更新
作者: sam82931    時間: 4-4-2008 16:15
咁我玩pe,咁有冇d技1定要學,有d技唔駛學?
作者: edenli    時間: 4-4-2008 16:33
原帖由 sam82931 於 4-4-2008 16:15 發表
咁我玩pe,咁有冇d技1定要學,有d技唔駛學?

最好學哂, 但憤擊同先發係最常用, 其次為兢技同恐嚇...
作者: sam82931    時間: 4-4-2008 18:33
d寵物忠誠度降左點升返佢??
d寵物點+點??(例如小花貓)
仲有咩叫亂敏?
邊度係主校區?

作者: edenli    時間: 4-4-2008 18:53
原帖由 sam82931 於 4-4-2008 18:33 發表
d寵物忠誠度降左點升返佢??
d寵物點+點??(例如小花貓)
仲有咩叫亂敏?

忠誠降左比佢食番岩佢既忠誠藥, 去主校張太/雪原企鵝/迷霧條村/....都有~
+點看資質, 最好全+資質最高...當然你也可以按自己需求來加, 比如ec幫寵+體
亂敏, 即係次序紊亂, 該回合不按敏捷度(或稱先手)高低出招...
作者: sam82931    時間: 4-4-2008 19:06
原帖由 edenli 於 4-4-2008 18:53 發表

忠誠降左比佢食番岩佢既忠誠藥, 去主校張太/雪原企鵝/迷霧條村/....都有~
+點看資質, 最好全+資質最高...當然你也可以按自己需求來加, 比如ec幫寵+體
亂敏, 即係次序紊亂, 該回合不按敏捷度(或稱先手)高低出招.. ...

首先講唔該哂^^
之後問主校係邊???   咁我係pe咁隻寵係咪+力???
作者: edenli    時間: 4-4-2008 19:19
原帖由 sam82931 於 4-4-2008 19:06 發表

首先講唔該哂^^
之後問主校係邊???   咁我係pe咁隻寵係咪+力???

唔駛~不過我都係覺得你自己試下玩一玩先, 自己去體驗尋找...
主校, 就是你從自己個區出黎就係主校 ==" 你玩過就知ga la, 整左角色玩下先la~~
作者: sam82931    時間: 4-4-2008 23:28
咁如果我玩pe,咁我隻寵係咪全+力?
作者: 屢戰屢勝    時間: 4-4-2008 23:54
原帖由 sam82931 於 4-4-2008 23:28 發表
咁如果我玩pe,咁我隻寵係咪全+力?

你用的是什麼寵? 什麼資最高? 提議你用力資高的寵加全力
作者: choihung    時間: 5-4-2008 08:35
其實你知道左點加點你試下玩下先啦
你咁問我地咁講你都唔係好明
作者: _小狼    時間: 24-4-2008 23:29
玩pe吧'' 唔整咁多藥
加點方法→全力
作者: choihung    時間: 28-4-2008 09:53
其實個個職都咁勁
地理  血厚防勁
體育  攻高秒怪勁
法c(歷史) 一次打兩三隻怪 魔攻勁 ,帶升唔錯
ec 補血勁- -
作者: 龍太小次郎    時間: 29-4-2008 06:51
55  咩職都咁勁
睇你想玩咩[[onion_48]]
作者: 秋夜思    時間: 13-5-2008 16:32
建議最好用PE吧,用藥又少,攻都可以
作者: kit06    時間: 13-5-2008 20:03
驚無人組就唔好玩地理.
作者: 無量光    時間: 21-5-2008 12:41
標題: 一定要揀歷史
原帖由 sam82931 於 4-4-2008 13:56 發表

點解要用pe既??  歷史勁唔勁???

叫你揀pe既  係你既仇人  一係就係雲起既仇人  
pe係糖衣毒藥  初時係綠地威到盡  上到雪原 仲有d用  愈入雪地深處愈覺的自己廢 一定後悔自己點解唔揀歷史 人地一野打四隻 你搏曬老命都只係打一隻   條氣頂住 就會鬧雲起唔公平  
唔信就同時開兩個角色試玩下。
揀歷史  全智  全智  之後  唔好再聽其他意見   信我 好快到20lv姐  你會感謝我

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://vacancies.dn.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2