樂古Nakuz

標題: 完美世界 已經開放了一年來一次『 樂古全民職業普查!! 』 [打印本頁]

作者: tiu_mark    時間: 26-12-2007 00:50
標題: 完美世界 已經開放了一年來一次『 樂古全民職業普查!! 』
完美世界 已經開放了一年來一次職業普查!!

最好說說你是什麼職業!?上仙 還是入魔!?

回復可能有機會得到分數喔^^"

作者: crazywing2    時間: 26-12-2007 01:27
羽芒...玩左幾個月ja....
未夠89lv 所以仲諗緊入仙定魔=v=
作者: leo123]    時間: 26-12-2007 11:01
我玩羽靈////
岩岩開始玩!!
新手一個><
作者: 小影=]    時間: 26-12-2007 11:20
我個個都有玩- -個個職e+都過70lv,正身100lv法師= =沒心機升=[
下下俾羽芒殺,殺到e+玩拳武=]
我係(美x服既人)同ser2既人
作者: 為何    時間: 26-12-2007 11:47
妖精 入仙

.......

.......

.......(好似太少字=   =)

帝江重裝仙妖精 97級
而家練緊大力神=    =好難練  

作者: tyy65986    時間: 26-12-2007 11:48
羽靈

中間玩過武俠法師

武俠攻擊唔高,唔岩我比左表弟玩
法師太孤單,比左我家姐玩
羽靈先令我覺得好玩既職業,所以先玩落去
若果我一開始練武俠練到呢家,已經成仙入魔啦
作者: ToMaTo    時間: 26-12-2007 11:58
妖精..
........諗住入魔
作者: 小影=]    時間: 26-12-2007 14:05
法c秒武俠就有用,不過我只會對一個人有興趣~就係mark哥你d同類羽芒之一KILLER
我只係想殺佢~我d羽0,武俠下下係夜哭練果時都一定俾佢殺過
作者: tyy65986    時間: 26-12-2007 19:25
原帖由 小影=] 於 26-12-2007 14:05 發表
法c秒武俠就有用,不過我只會對一個人有興趣~就係mark哥你d同類羽芒之一KILLER
我只係想殺佢~我d羽0,武俠下下係夜哭練果時都一定俾佢殺過

法師城戰場上可以秒羽芒

羽芒係屈閃避高,不過法攻係100%命中,而且法師攻高,

不過羽芒一樣可以秒你,其實姐係鬥快出技,邊個中先就邊個死先
作者: johnpun22593    時間: 26-12-2007 22:41
妖精 得87lv 實在好難升lv and 好悶 單練狂..- -
作者: tiu_mark    時間: 26-12-2007 23:24
原帖由 tyy65986 於 26-12-2007 07:25 PM 發表

法師城戰場上可以秒羽芒

羽芒係屈閃避高,不過法攻係100%命中,而且法師攻高,

不過羽芒一樣可以秒你,其實姐係鬥快出技,邊個中先就邊個死先

秒不秒到要看看血厚不厚= ="

不過我打法系都 先放 降血 > 真引發 多數人都死
作者: ycw100    時間: 27-12-2007 00:19
我武俠63lv
停玩左好耐
想重玩
但係太多100級,神裝既人
搞到沒心機玩
作者: bearEX    時間: 27-12-2007 01:17
我係玩ser4,
現在長槍武俠61lv, 打算入魔, 因為流星趕月都有33%暈人^^
最近幾日開多左隻羽靈22lv, 未諗定入仙定魔, 對佢未太熟悉@@
作者: tyy65986    時間: 28-12-2007 10:48
原帖由 bearEX 於 27-12-2007 01:17 發表
我係玩ser4,
現在長槍武俠61lv, 打算入魔, 因為流星趕月都有33%暈人^^
最近幾日開多左隻羽靈22lv, 未諗定入仙定魔, 對佢未太熟悉@@

唔洗咁快諗住,89lv先升仙入魔

70~89呢段好難過
作者: 愛誓不滅    時間: 28-12-2007 13:33
ser 11 武俠
岩岩玩 唔到一個月 e加先45lv..努力中
作者: 末日的風采    時間: 10-1-2008 23:27
ser2 羽芒
玩左成年,中間有幾個月無玩再加呢個角色唔係第1個開,不過都有77lv...(瘋狂練等中><)
作者: 端木若如    時間: 11-1-2008 07:00
其實除左武俠之外
其他職業都玩過, 不過本尊係羽靈
學完仙魔技能......仲晒魔
不過又補得好爽;P
作者: pp022704    時間: 13-1-2008 03:12
ssever6 94lv 仙肉
作者: david0354    時間: 19-1-2008 21:52
62lv 法師....
吟唱勁耐.....
唔知入仙定入魔好.....唔知有咩技
依加靠買水燒怪為生
作者: 月神流    時間: 31-1-2008 12:16
ser1 8x羽芒 打算入魔 因為我是全敏XP
作者: skyleong12    時間: 31-1-2008 18:44
我玩羽芒:lol :lol
作者: [H]johnny168    時間: 2-2-2008 22:47
我有個61lv武俠同隻 22lv妖精
都玩左幾耐下
感覺良好
作者: ‵ξ愛× °    時間: 5-2-2008 04:16
羽靈...玩左10日...依家48,,,
想pk勁就入魔..想幫人加血勁就入仙...
我想pk勁,,,但係又認為入左魔都唔會勁得去邊= =因為始終係羽靈,..
所以多數都係入仙...
目標1:升到60
目標2:整d勁裝
目標3:升到入仙
目標4:係咁玩落去- -"

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://vacancies.dn.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2