樂古Nakuz

標題: 射術討論區 [打印本頁]

作者: 紫月舞天    時間: 24-3-2006 18:28
大家可以在此發問你對射術的意見及問題

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
作者: 小水    時間: 24-3-2006 21:17
玩弓一定要高敏..
同埋..你血少唔洗點止意用大範圍技清怪..
但弓升lv升得最快係一定的..因為單體技強而快既關係..

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
作者: pcboy    時間: 24-3-2006 21:41
唔計裝我估弓係接受最廢
攻又唔夠槍/刀黎
血又少
得過升lv快
我25lv
體25 全點敏 加埋成套21裝有6xx
攻有323~360(因為我把野做過手腳)
打槍同刀佢比較識玩我可話係100%輸(輸再唔夠血我估

作者: happyso    時間: 24-3-2006 21:51
玩箭似唔似其他game咁
要買箭?
係唔係好哂game錢>?

作者: 叻王之王    時間: 24-3-2006 21:53
唔駛買箭架~

作者: 鄭大奸    時間: 24-3-2006 21:53
Originally posted by pcboy at 2006-3-24 21:41:
唔計裝我估弓係接受最廢
攻又唔夠槍/刀黎
血又少
得過升lv快
我25lv

大佬雨
你封測隻人仔叫咩名

同埋呢弓係平時既單p同小型團無咩作為p

但係到大型團p佢既實力比其他勁好多
可以同暗一齊狂爆大技
再搭埋刀劍拳槍呢d近戰會好好打

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
作者: waiki714    時間: 25-3-2006 15:41
但我弓3敏3心
可以狂出技

作者: ~冥之神~    時間: 25-3-2006 15:58
買藥...全敏....殺怪打寶升級團p....無可匹敵了....
藥錢一定能賺回來
單p的話...初期真的是很弱...但到了後期就知道了...如果你金罩高...敵人防低也可能夠p

[ Last edited by ~冥之神~ on 2006-3-25 at 04:00 PM ]

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
作者: Nami_YiN    時間: 25-3-2006 16:00
Originally posted by 鄭大奸 at 2006-3-24 21:53:

大佬雨
你封測隻人仔叫咩名

同埋呢弓係平時既單p同小型團無咩作為p

但係到大型團p佢既實力比其他勁好多
可以同暗一齊狂爆大技
再搭埋刀劍拳槍呢d近戰會好好打

細佬鳴
你封測玩咩?
一齊升嗎-3-?

作者: 小水    時間: 25-3-2006 16:00
一隻game無可能有隻pk勁升lv快既野..會破壞平衡

作者: hungwai2005    時間: 25-3-2006 20:04
咁弓邊招最高攻既技??邊招係最好用既群體技??

作者: ~冥之神~    時間: 25-3-2006 21:46
最高攻=百步
全隻game最大範圍技=破天...亦都係弓最自豪的殺怪技'~'~
弓必然是全敏....不能秒怪就是垃圾....你是遠攻...弓不需要多血...
pk也不論到你...pk想羸就靠冰住人吧...遇到力刀+金就死定了
秒怪秒怪...賺錢技能點都賺很快呢
初期用最初送的武器...到了5lv學破天百步水3....然後解金罩......記得要留技能點學組合...其他的升級細節不說了
升到大概12級,學組合...升到一定等級...買一把5級或者用1級弓....把他組合...大概加到4-6
比廿幾級既弓仲勁....去打怪....記得練好破天跟百步....買藥是一定要的....因為我們是全敏!

[ Last edited by ~冥之神~ on 2006-3-25 at 09:58 PM ]

作者: 小水    時間: 25-3-2006 21:55
Originally posted by ~冥之神~ at 2006-3-25 21:46:
最高攻=百步
全隻game最大範圍技=破天...亦都係弓最自豪的殺怪技'~'~

破天=弓最自豪既自殺技

作者: billy6842000    時間: 25-3-2006 22:00
2體2敏2心咁點好唔好牙..."
2心係用黎爆技
2敏唔駛講啦.."
2體用黎+多d血

作者: ~冥之神~    時間: 25-3-2006 22:08
唔洗喇><....心食藥就可以...血...你遠攻.邊個黎打你..2心2體太多.1心1體最多了

作者: pcboy    時間: 26-3-2006 03:09
Originally posted by ~冥之神~ at 2006-3-25 21:46:
最高攻=百步
弓必然是全敏....不能秒怪就是垃圾....你是遠攻...弓不需要多血...
pk也不論到你...pk想羸就靠冰住人吧...遇到力刀+金就死定了
秒怪秒怪 ...

你可能玩得太多其他game
弓手唔似其他game禁係禁屈人
弓手升lv快係因為佢可以打多隻
e隻又set左只可以有3隻怪圍你
你唔多血升lv就要比平時多食d包
因為你去到密室d怪太密打極都有
不斷禁圍你最尾因唔多夠血已死
同lv刀
全敏 上到21lv不出5下就死
我比21lv刀4下ko血有65x
2下就冇護一下大刀ko!我先岩岩扣曬佢護
可能我招技唔夠高lv啦

作者: 魔殺    時間: 26-3-2006 08:11
我係新手....入黎聽聽先 @@

作者: 小水    時間: 26-3-2006 11:11
Originally posted by pcboy at 2006-3-26 03:09:

不斷禁圍你最尾因唔多夠 ...

玩弓手唔洗指意玩pk..
血少..但係團p就比較有用..
可以偷射

作者: hide1126    時間: 26-3-2006 12:38
弓手好似好勁~有次我睇到有個人兩下打死弓佣~

作者: ~冥之神~    時間: 26-3-2006 13:19
Originally posted by pcboy at 2006-3-26 03:09:

不斷禁圍你最尾因唔多夠 ...

我沒有玩太多online game呢...只是玩日本跟大陸版玩得久了...加上有參加壓測
我上文提及""pk是不輪到弓的""
在壓測時...我也練到29級...買藥的錢是夠的(我沒有開中10萬20萬的千金袋)
我亦唔需要咁多隻怪圍我...我只係需要用箭射d怪=.=我一隻一隻咁秒殺佢地係絕對可以
我要用破天...我可以走入去佢地中間一爆...爆兩野咩都死
打密室就唔同講法....我只要防夠....血唔洗擔心...因為我遠攻...佢未行到黎已經死左...比怪圍就食藥
錢呢方面更加唔需要擔心...弓是單練的...絕對有大量錢.技能點....而寶就靠運氣吧

如果你還是覺得弓不夠血的話就在過演武場前點10體吧

[ Last edited by ~冥之神~ on 2006-3-26 at 01:20 PM ]

作者: 海戰猛將    時間: 26-3-2006 13:37
我玩弓~5敏1體好冇??

作者: pcboy    時間: 26-3-2006 14:57
大陸同日本 基本上攻係唔同
我玩日本個陣咩武器都係差距1~3攻
大陸d人話槍攻抵
隻隻game代理唔同!
我見日本27lv打密室2個ko d野第一下6xx第2下已經去到1000
大陸因為為收$我冇試過
日本我玩拳正係買武器店d裝唔加石21lv都有成26x~28x
我係香港同樣禁加點知得出黎既攻係18x 少成100

作者: 海戰猛將    時間: 26-3-2006 20:17
弓洗唔洗學火3??

作者: ranman89pk    時間: 27-3-2006 12:55
好正咁喎.pk一定玩灑

作者: ~冥之神~    時間: 27-3-2006 13:56
玩弓裝係好重要架...冇勁裝係唔會勁-.-"

作者: lewis2002    時間: 27-3-2006 18:22
我想問下弓手佩咩野屬性既技最勁?唔該bao_14

作者: 各位安-.-    時間: 27-3-2006 18:33
冇圖=.=v

作者: superchankashun    時間: 27-3-2006 19:05
我都唔係好識玩架~大家可唔可以教下我呀

作者: 乂阿DeN    時間: 29-3-2006 20:53
我想問下呢......依家玩弓係唔係最勁架??
同埋呢.....弓手要點+點之會勁呢??
係唔係全+敏?? plx~ >3<
作者: pcyyeah    時間: 1-4-2006 09:45
請問弓手要學d咩技架~
作者: 呀輝∼    時間: 1-4-2006 12:26
弓學d咩招最好??
作者: ~法伊~    時間: 2-4-2006 20:44
弓學唔學萬箭齊發好??
弓有邊d招係範圍技??
作者: 呀輝∼    時間: 5-4-2006 00:32
Originally posted by ~法伊~ at 2006-4-2 20:44:
弓學唔學萬箭齊發好??
弓有邊d招係範圍技??

萬箭齊發其實唔係好勁

範圍技就係玻天一箭
作者: 零三    時間: 8-4-2006 04:05
我覺得萬箭高攻過百步....
但百步有樣野好就係跳黎一步...
作者: 漫遊rocky    時間: 8-4-2006 17:09
綜合左,即係弓手(唔pk)升全敏,學破天(範技)百步(升lv-單技)萬箭(pk-單技),被動:+防,+坐,+弓     對嗎?
作者: k91990    時間: 8-4-2006 18:54
作者: 小磷    時間: 10-4-2006 00:28
那弓的用水屬性的嗎…?
作者: 秋仔∼    時間: 10-4-2006 18:46
Originally posted by pcboy at 2006-3-24 21:41:
唔計裝我估弓係接受最廢
攻又唔夠槍/刀黎
血又少
得過升lv快
我25lv

這帖 ...

佢攻仲高過槍喎
睇點加點架姐
血呢家野
作者: [S]天丈仔    時間: 10-4-2006 20:21
你刀 咪一樣係+攻 兩者差幾多攻 差幾多血- -o0o
可能關裝事或者技能層數
作者: N-age    時間: 10-4-2006 23:49
我想問呢pk玩弓咁加好唔好架?
4敏 1體 1心 不過仲有要學技能=0=? 仲學 金 水 火 士學咩好同咩招^^?
作者: ╭╮豬仔    時間: 11-4-2006 07:56
最高攻=百步
秒怪秒怪 ...

冰人唔係100%既咩做咩遇到力刀+金死定?
係咪佢會秒你?
作者: 單拖    時間: 11-4-2006 09:13
我係全血弓  xddddd
作者: i-CCW    時間: 11-4-2006 16:08
Originally posted by N-age at 2006-4-10 23:49:
我想問呢pk玩弓咁加好唔好架?
4敏 1體 1心 不過仲有要學技能=0=? 仲學 金 水 火 士學咩好同咩招^^?

玩pk用弓就會好失望bao_15
無論點加bao_07
作者: 秋仔∼    時間: 11-4-2006 17:09
Originally posted by i-CCW at 2006-4-11 16:08:

玩pk用弓就會好失望bao_15
無論點加bao_07

但系團戰就好爽
幾條幾條甘訓低
作者: 肥分    時間: 11-4-2006 21:45
姐係玩弓就4敏一血一心咁加...用水系?....技就學百步破天同萬箭?
作者: [S]風來葉落    時間: 11-4-2006 22:03
我用弓手加全敏唔知高lv個時勁唔勁呢
作者: fivetik    時間: 11-4-2006 22:05
你地好呀~我係新手有野想請教嫁~ 我想問弓手D 技能點夠唔夠嫁~
同埋~D 技能點係唔係加特技AND 武功~
咁特技加邊樣好呀~  求大家幫我^^ THX^^多謝~
作者: 小磷    時間: 12-4-2006 00:22
問各位大大,
弓的用什麼系的武功較好...?
作者: apek0719    時間: 12-4-2006 09:01
5敏1體good
作者: 我是個茶壺∼    時間: 13-4-2006 11:32
Originally posted by apek0719 at 2006-4-12 09:01:
5敏1體good

做唔唔加4敏2體姐?
作者: [H]~newb~GB    時間: 13-4-2006 12:53
我想問下弓手加 金 木 水 火 土 邊個好.....
同埋d技點樣升lv??
我成日都唔夠mp用....點算??
我學左破天,百步 , 仲有冇技要學??
作者: 浚    時間: 13-4-2006 18:39
我想學輕功。需唔需要學?
作者: ~優質情人~    時間: 13-4-2006 20:14
~名位好~以下是小弟+點法 ~ 5敏1心~ 點解唔全敏~沵沒法點用技呵~雪燕歸巢1下要二十幾法吧~點勁怪好多血家~ 雪燕歸巢第1lv只定人3秒~最少方5下吧~要成1xx法~其也技都要法啦~25lv前最少300法呵~技能:雪燕歸巢一定學啦(定怪用的~單技)~破天一箭也要學啦(範技)~百步穿楊(升lv用~單技)~其他技不學都pk~謝謝
作者: 漫遊rocky    時間: 13-4-2006 20:46
Originally posted by ~優質情人~ at 2006-4-13 20:14:
~名位好~以下是小弟+點法 ~ 5敏1心~ 點解唔全敏~沵沒法點用技呵~雪燕歸巢1下要二十幾法吧~點勁怪好多血家~ 雪燕歸巢第1lv只定人3秒~最少方5下吧~要成1xx法~其也技都要法啦~25lv前最少300法呵~技能:雪燕 ...

不過比人打死ge,有幾多mp都冇用=.=
作者: [H]小亨亨    時間: 13-4-2006 21:27
其實加5敏一體先,跟住升lv過程,你覺得咩野唔夠咪點咩野囉
作者: 浚    時間: 14-4-2006 01:42
綜合呢個post,
再由我練左一隻,
暫時有下列的「攻略」,
效果差不負責。

初頭全敏住先,
到你覺得法力成日用哂,比怪打都會扣成好多hp,
咁就升少許體質同心脈,
之後繼續全敏。

打坐提升、防禦力提升應該要
弓術一定要
輕功就有待大家解答

破天一箭 - 一定要
百步穿揚 - 應該要
萬箭 - 要要地
雪燕歸巢 - 好應該要

任務可以get好多獎金,有d無限解的最好解多d。
咁就有錢買裝同書,
有錢就唔使理佢係咩書買哂以上四本書就好了。
去演無聽的話,雪燕歸巢d怪,低lv未必ok,保守d的可以10lv之後先練雪燕歸巢。

練功地方面,
先起難州打到覺得自己認識+熟悉隻game,
(連 R 制都未知咩黎就繼續打難州怪啦= =)
未好熟悉都可以去其他傳點(咩野寺唔好去住)冒下險,
經驗值唔可以死到五分鐘都唔升5%,
成日死咁就應該去組隊冒險同埋買返d裝備。
11lv,你呢個時候一定要有外功同內功,同埋裝,
冇錢就繼續做多幾次任務(記住唔好打錯怪,否則無任務所需的野執到),
你去咩咩寺組隊熟習一下環境吧,
覺得自己可以好輕鬆咁行去長安,
咁你就去長安休息返一陣,得自己組織返下墨香呢隻game的各項操作,思路會比較清楚。
跟住入返去咩咩寺打怪,仲係成日死就要繼續組隊,繼續熟習環境。
13lv,去華清池單練,善用雪燕歸巢,打幾隻就好返長安個傳點附近坐坐,唔係就會比暴走殺死。
就是這樣。

12lv有組合,可以將5 lv弓+4以上,會仲勁過高lv的弓。

[ Last edited by 浚 on 2006-4-13 at 05:43 PM ]
作者: 123yin123    時間: 14-4-2006 02:02
點合野架??
係唔係又係要學技能呀?
作者: 帝皇※    時間: 14-4-2006 10:48
弓手要學金罩嗎????
作者: 鬼魂168    時間: 14-4-2006 13:24
是但加 自由發揮 才有突破!!!!
作者: rkelvin    時間: 15-4-2006 12:36
咁係咪學水技??
作者: 漫遊rocky    時間: 15-4-2006 13:00
即係話,秘藉買3本就夠: 百步,破天,雪燕
加點以"敏"為主,一直加哂敏,唔夠用先加體心...好易明ja-.-
最緊要,唔好機械式加點
作者: rkelvin    時間: 15-4-2006 14:25
咁內功技呢??
作者: 浚    時間: 15-4-2006 15:52
咁內功技呢?

雪燕
作者: Xx阿浩xX    時間: 15-4-2006 15:52
弓術邊到有得+呀?

內功邊到+?
作者: rkelvin    時間: 15-4-2006 16:11
一招雪燕?!!?!! 咁使唔使+水系內功....?? 弓技就+兩招??
作者: 浚    時間: 15-4-2006 17:22
Originally posted by rkelvin at 2006-4-15 08:11:
一招雪燕?!!?!! 咁使唔使+水系內功....?? 弓技就+兩招??

百步,破天,雪燕,其他跟個人喜好
水系內功係法師升,弓手應該唔洗。
Originally posted by Xx阿浩xX at 2006-4-15 07:52:
弓術邊到有得+呀?
內功邊到+?

弓術:技能--特技--修練
內功就去買書,買完書就去搵NPC演無使修練
作者: Xx阿浩xX    時間: 15-4-2006 19:38
水系金系個d邊到有架..

我冇既..
作者: 邪刃二世    時間: 15-4-2006 20:11
玩弓要點樣加點呀?
作者: 不敗神兵    時間: 16-4-2006 14:03
Originally posted by at 2006-4-15 15:52:

雪燕

我想問問雪燕點學
仲有我學左招木既耐功
可唔可以學番雪燕嫁
作者: 浚    時間: 16-4-2006 17:03
Originally posted by 不敗神兵 at 2006-4-16 06:03:
我想問問雪燕點學
仲有我學左招木既耐功
可唔可以學番雪燕嫁

當然可以。

搵買書NPC,
click第二頁,
買完書就去搵NPC演無使修練
Originally posted by 邪刃二世 at 2006-4-15 12:11:
玩弓要點樣加點呀?

第四頁五十六樓。(:-))
作者: 笨。軒    時間: 16-4-2006 18:12
特技 戰鬥果到.. 弓要點加.... 加防 打坐 ??其他呢  其實我覺得加晒佢1Lv 好d wo...最多內力唔加...因為果d都係用點加...打怪都有得拿...所以...冇咩所謂啦...
作者: apek0719    時間: 16-4-2006 18:36
重要學破魂 -人防..好有用
作者: cscmark    時間: 16-4-2006 21:34
可唔可以講下萬箭同百步有咩分別= =
作者: mantik34    時間: 16-4-2006 22:08
點解你地咁like 用破天的
我個人like 用流星多d 雖然距離冇破天咁大 but攻擊力勁過佢好多
作者: tszlok    時間: 16-4-2006 22:13
Originally posted by cscmark at 2006-4-16 21:34:
可唔可以講下萬箭同百步有咩分別= =

萬箭係原地一次放4箭
百步放1箭同識彈後
作者: lololo    時間: 17-4-2006 00:32
弓術+到幾點啊
作者: cscmark    時間: 17-4-2006 00:36
Originally posted by tszlok at 2006-4-16 22:13:

萬箭係原地一次放4箭
百步放1箭同識彈後

咁攻邊個高d?
作者: limhoho2008    時間: 17-4-2006 11:19
作者: OnePiece    時間: 17-4-2006 18:07
唔掂= =好難玩.....
15lv唔知點升好....
打羅羅又多人到bj.....
作者: 小鄧奶    時間: 17-4-2006 22:13
Originally posted by 漫遊rocky at 2006-4-15 13:00:
即係話,秘藉買3本就夠: 百步,破天,雪燕
加點以"敏"為主,一直加哂敏,唔夠用先加體心...好易明ja-.-
最緊要,唔好機械式加點

唉真係無用牙我
搵左咁耐都搵唔到個個買雪燕技個個人牙.,,

[ Last edited by 小鄧奶 on 2006-4-17 at 10:15 PM ]
作者: Xx阿浩xX    時間: 17-4-2006 22:19
係買秘笈第2頁就有雪燕..

另外弓手使唔使學輕功?
作者: 〤LMF〤KIT〤    時間: 18-4-2006 00:46
作者: 露比    時間: 18-4-2006 01:39
我好想知有邊d招學黎都無用gar??
點解唔好學曬5招弓??
作者: 漫遊rocky    時間: 18-4-2006 14:26
Originally posted by 露比 at 2006-4-18 01:39:
我好想知有邊d招學黎都無用gar??
點解唔好學曬5招弓??

因為唔係招招有用=.="你學哂既話d技好難升,況且部分技實用性不大
作者: 露比    時間: 18-4-2006 17:45
咁邊招一定唔駛學, 學黎都廢gar??
作者: 俾刈車塔    時間: 18-4-2006 19:23
其實百步係廢的,跳後一步無意思,用過既你就會知,相反流星可以直線打晒又高攻,
pk用百步無用的,唔信自己試下,
萬箭.....我諗唔到有咩好處....四箭加埋既速度仲慢過破天,,
唉,,鐘意pk點解唔用暗/刀/拳/法c?
作者: Kawzir    時間: 18-4-2006 20:06
講真 .... 我覺得流星係好用過百步 ,,,
百步退後果一步,,講好d就係型,,講得唔好就係無用=3="
流星係最高攻= 333 ="
作者: 小鄧奶    時間: 18-4-2006 21:36
請問大家
弓手好唔好學金鐘

同埋我想問下弓手應該係兩招攻(e.g.--破天+流星)一招內攻(飛燕)定一招攻 一招內??
我而家學左飛燕加破天咋我應該再學咩?

[ Last edited by 小鄧奶 on 2006-4-18 at 09:41 PM ]
作者: ErIc1994    時間: 18-4-2006 23:29
我想問~
弓要學d咩技呢?
要學幾招?
作者: Kawzir    時間: 18-4-2006 23:33
Originally posted by 小鄧奶 at 2006-4-18 21:36:
請問大家
弓手好唔好學金鐘

同埋我想問下弓手應該係兩招攻(e.g.--破天+流星)一招內攻(飛燕)定一招攻 一招內??
我而家學左飛燕加破天咋我應該再學咩?

[ Last edited by 小鄧奶 on 2006-4-18 at 09:41 PM ...

二招攻(破天同流星) . 一招內 (飛燕)
學埋流星= 33 ="
作者: 小鄧奶    時間: 19-4-2006 01:15
Originally posted by Kawzir at 2006-4-18 23:33:

二招攻(破天同流星) . 一招內 (飛燕)
學埋流星= 33 ="

咁金鐘駛唔駛學?
作者: Kawzir    時間: 19-4-2006 01:17
唔知=V="我冇學"
作者: [S]傻仔一個    時間: 19-4-2006 02:49
我升1lv就4敏,2體,之後再升1lv就4敏1體1心
有冇問題??
我e+敏八十幾
19lv
用緊13lv弓
攻有15x-18x
作者: 小鄧奶    時間: 19-4-2006 11:24
Originally posted by Kawzir at 2006-4-19 01:17:
唔知=V="我冇學"

那麼我想知除左流星同破天仲有內功燕之外仲有咩要學?

輕功要存點學嘛??
定繼續修弓術??
作者: lololo    時間: 19-4-2006 12:38
我個弓手一直+敏+到17 lv
E+覺得內力唔係咁夠用==
作者: 牙乂CI    時間: 19-4-2006 12:44
cbsdhivsdbhvgsxhjgasjdvhcfashdfkasfuisdbgfuopfhqwufwe
作者: 俾刈車塔    時間: 19-4-2006 12:50
Originally posted by Kawzir at 2006-4-18 20:06:
講真 .... 我覺得流星係好用過百步 ,,,
百步退後果一步,,講好d就係型,,講得唔好就係無用=3="
流星係最高攻= 333 ="

ya~~有人認同我~~
其實你睇真d,流星同百步速度一樣的
百步係一禁就即打
流星就挽弓先打,速度一樣的
同埋流星有個好處
如果升lv果陣,太多怪,你用破天等於等死,
流星就唔同剩係打係你前面既怪,有幾多打幾多,正

我弓係4敏1體1心
作者: 俾刈車塔    時間: 19-4-2006 12:52
學既技有金鐘,雪燕(你鐘意啦)流星同破天

to樓樓樓上,,輕功係一定要學的!!!!!!!行快好多架架架~
作者: 小鄧奶    時間: 19-4-2006 13:25
Originally posted by 俾刈車塔 at 2006-4-19 12:52:
學既技有金鐘,雪燕(你鐘意啦)流星同破天

to樓樓樓上,,輕功係一定要學的!!!!!!!行快好多架架架~

輕功學邊招??
作者: 漫遊rocky    時間: 19-4-2006 13:37
Originally posted by 小鄧奶 at 2006-4-19 13:25:
輕功學邊招??

有邊招學邊招囉=.=" d技點好易搵ga咋~有新招咪學囉

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://vacancies.dn.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2