打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 馬琳80lv 上咩裝先可以1人打全副

關閉 [複製鏈接]

姐係樓上某人都係係度單單打打話我係小圈子既其中一分子姐
咁我講既野5係事實?
事實上什至有人做過b+0屬打征仲贏埋

最少我都有答到樓主問題
咁同學你又係度做咩?單單打打解決到樓主問題??

老老實實,成條問題提供既資料就只係80琳 目標係單挑全部關卡
你想俾咩答案?咩叫最少要有咩裝?
咁求求其其一套gp裝堅係贏到w0r?
你話贏5到?
咁我個人都係講我個人既睇法姐?
宜家出聲都要俾你係度單單打打,咩料?

卑個忠告你就系吾好系樂古GC版開貼問人野,1黎你吾會等到你要答案,2黎就系卑人抽水抽到變乾屍 。
...
@杯仔@ 發表於 18-5-2012 18:22

係你係度抽人水抽到人地變乾屍定係其他人?
係你係度離題定係其他人呀?

回返樓主 都係果句 你得既求求其其一套gp都夠做
你嫌我串 我補多句就算你ss最神裝,你無技術都係打5羸
在單人打贏1場任既重點在於技術而不是裝備
你需要例子?
岩啦,樓上某條hihi話我著到全角ss咁
空裝岩你啦掛=]?
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... 5142&highlight=

至於樂古成日有罵戰呢個問題...
我相信,大部分時間都係某d__雞係度挑起火種先
咩叫挑起火種?
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... 3054&highlight=
自入睇版主因咩鎖帖=]
回復 支持 反對

魔珠裝掛- -
回復 支持 反對

姐係樓上某人都係係度單單打打話我係小圈子既其中一分子姐
咁我講既野5係事實?
事實上什至有人做過b+0屬打 ...
叛逆小天 發表於 18-5-2012 19:16

個post n年前你都有 adore
btw c裝贏雷神應該都冇人會串得裝勁 369
回復 支持 反對

馬琳 80lv...我話你知我團試見人8000矛萬攻8千防6千血既琳挑唔贏古代王者,10個b球都贏唔到咁去考我地團既團試...你自問你唔會係果隻琳既級數既話,咁既裝應該夠。另外,如果你咁有能力挑戰既話,就好似天咁講一套gp s+裝去玩,s裝都可能夠。
回復 支持 反對

唉-.-e家d人係問咩裝可以單打
都吾係問咩技術先可以單打

真係灰
回復 支持 反對

有技術
c+打古代無難度
冇技術
ss打樹人都可以滑鐵盧
請各會員慎言
回復 支持 反對

同你地講瑪琳先要是熱誠,技術係冇咩,睇經驗
話這天資高,樓主可以唔洗埋d裝

我成日見d瑪琛都心痛,有好裝但都係...
回復 支持 反對

有技術
c+打古代無難度
冇技術
ss打樹人都可以滑鐵盧
請各會員慎言
S!u絕淚 發表於 18-5-2012 08:59 PM

聽完之後好驚打樹人
回復 支持 反對

聽完之後好驚打樹人
正紫月 發表於 18-5-2012 21:57

超不安 淆底唔敢打樹人
回復 支持 反對

馬琳 80lv...我話你知我團試見人8000矛萬攻8千防6千血既琳挑唔贏古代王者,10個b球都贏唔到咁去考我地團既團 ...
asd199499 發表於 18-5-2012 19:43

俾唔俾食藥水先
頭先玩命 用lupas打唔用藥水係過唔到第2關因為時間夠(我太年輕 x_x)
如果俾用藥水既話就贏到(用左5技公會mp水+2技英雄+2技加攻水)
回復 支持 反對