打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機體討論] ***路亞茲魯--sd最強的拳機***

關閉 [複製鏈接]
回復 31# yufengsss

你講到我好似企係度比你咁,係唔係睇得SEED多呀,小學雞,KAI前KAI後~
3武比你射又點,你唔駛RELOAD,仲有路節係爆防架,同你企定定對射好唔好~
IJ慢慢同我扔標囉,2發RELOAD,食夠你4野我射番你一野炮都係一樣~
2部都要50%HP開技,一定追到你囉,追到你就秒左你喇,仲比你開技拉打咩~DEDE
回復 支持 反對

回復 32# ng26kw13

咁多爹咪系韩服抽返场lor
回復 支持 反對

up咁多又冇得抽 講來搵插 哎....
0n車 只抽用霸體 唔贏都食得屎啦哎....
叫你抽仲要潛水 想點呢兄
回復 支持 反對

回復  yufengsss

你講到我好似企係度比你咁,係唔係睇得SEED多呀,小學雞,KAI前KAI後~
3武比你射又點, ...
ng26kw13 發表於 11-9-2011 02:32

S沙全攻只求一敗SOSAD
回復 支持 反對

回復 32# ng26kw13

韓服SR新安洲求敗 恩恩
回復 支持 反對

回復 36# yufengsss

呢新就真係未必夠打~
新安洲技1同埋頂速,仲有實彈武器x2
依我所知頭頂壓落去打路節用2武加飛踢係會down
路節對住呢隻新sr真係唔多夠打~
不過港服有排未出-3-比路節威多陣XD

回復 35# v27116278

S沙,唔好攪笑喇,雖然有反格反,但我有V苗-3-
V苗未開之前,你3武同我3武對撞之後,我仲有2武可以0秒起手打番你
所以S沙唔係估優勢架~
回復 支持 反對

睇而家多吾多人用就明白鳥:0
回復 支持 反對

回復  yufengsss

呢新就真係未必夠打~
新安洲技1同埋頂速,仲有實彈武器x2
依我所知頭頂壓落去打路節 ...
ng26kw13 發表於 11-9-2011 02:44

唔好笑死人啦 你要插張V苗先打得贏S沙禁邊叫勁牙

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
qwertfh + 1 認同

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 39# v27116278

技能有得裝做咩唔裝,裝左先係一部機真正既實力~
你唔比人裝同小學雞唔比人用SP有咩分別
不如唔好OC唔好特裝點,打過囉~
回復 支持 反對

你信唔信SR新安可以屈到你唔使玩
alexalex731 發表於 11-9-2011 02:08

唔信啵
回復 支持 反對