樂古Nakuz

標題: 多人告別SD...唔通因為... [打印本頁]

作者: GameThree    時間: 3-6-2013 12:16
標題: 多人告別SD...唔通因為...

多人告別SD...唔通因為...
GUNDAM迷必玩
[youtube]_5HqqGOyLbc[/youtube]
作者: ~Zero~    時間: 3-6-2013 12:24
咩GUNDAM @@...咁正既
作者: 886lkhboy    時間: 3-6-2013 12:28

1.你認為一部PS3 GAME既熱潮會多過一部ONLINE GAME? PS3砌既時間又多過開部腦,好心你咪咁天真啦。唔玩sd既老玩要面對好多現實生活問題家,好似你咁日夜玩game咁天真咩。未知D老玩家諗法就整個膠POST出來亂估,sad。

2.你覺得一個真心鍾意高達既人會將高達砌來砌去,砌到亂七八糟? 如果你認為咁係好玩既,睇你都係唔係真心鍾意高達,你不如去其他GAME慢慢自己砌裝啦。

3.我真心留意左你好耐,你條友三日唔埋兩日整個膠POST出尼呃分,回帖講D野又不設實際毫無意義。當我求下你,注意並檢討自己既行為。

that's all...
作者: 〝小趙﹏*    時間: 3-6-2013 12:31
又唔見你講gundam online

作者: kennylam25    時間: 3-6-2013 12:45
本身都想入返部PS3 玩 ExtremeVS   但係 PS4 又就出
作者: o19042    時間: 3-6-2013 13:04
呢張圖算數

作者: chauyiuchau    時間: 3-6-2013 13:45
關咩事, 兩隻GAME跟本冇予矛盾
作者: yuen0620    時間: 3-6-2013 14:03
睇到高達換左對渣古手, 已經頂吾順
作者: 浪漫絕鯊    時間: 3-6-2013 14:07
樓主走啦
作者: huqihua    時間: 3-6-2013 14:42
樓主的跳躍式思維,真心服左你.
作者: OhMyG    時間: 3-6-2013 14:54
未挽過
姐系我吾系高達迷??
作者: 愛恨交纏    時間: 3-6-2013 14:57
1.你認為一部PS3 GAME既熱潮會多過一部ONLINE GAME? PS3砌既時間又多過開部腦,好心你咪咁天真啦。唔玩sd既 ...
886lkhboy 發表於 3-6-2013 12:28

好難唔讚
作者: 菠蘿君    時間: 3-6-2013 15:51
性質上都唔同
作者: bob19994    時間: 3-6-2013 15:51
少年,你太年輕了。你以為這個論壇上真的有那麼多人回覆你的帖子?其實都是我一個人回的,不然我再換個ID發同樣的話給你看。
作者: 199xabc    時間: 3-6-2013 16:16
樓主分明想比人鬧
作者: 藤星    時間: 3-6-2013 21:08
原來PS3比電腦普及...朕老已~
作者: okmijnuhbyg8    時間: 3-6-2013 21:14
哈哈哈哈...好好笑
作者: 工口仔    時間: 3-6-2013 21:33
咁多毒拎溝唔到女 係唔係因為有男人既存在?
作者: hojai894    時間: 3-6-2013 21:36
已訂左
作者: lovolovol    時間: 3-6-2013 23:58
我還以為你想說gundam online..
作者: 小黑死神    時間: 4-6-2013 00:33
吊 又賣廣告
作者: 運命之炎厄    時間: 4-6-2013 18:34
多人告別SD...唔通因為...
GUNDAM迷必玩
GameThree 發表於 3-6-2013 12:16

認真,同SDGO都唔同FEEL,你比我簡玩邊樣,我同答你係SDGO
作者: 黑膠碟    時間: 4-6-2013 20:02
就出g改嘛
改左唔岩玩咪走囉
沒咩特別
作者: 生物    時間: 4-6-2013 20:07
PS3同Online game係冇得比的
作者: KUDAFF    時間: 4-6-2013 23:12
如果,我地呢個SD ONLINE可以好似甘,你估下會點?
作者: 呀楊    時間: 5-6-2013 15:11
雖然概念係唔錯
但畢竟係PS3
唔係所有人都會買
我初時以前係日本果隻高達 online

作者: 1693372    時間: 9-6-2013 16:35
即係咁,你係PS3/PSV R到既FRIEND會多得過ONLINE GAME咩下?
作者: 疾風乂軒    時間: 9-6-2013 16:38
少年,你太年輕了。你以為這個論壇上真的有那麼多人回覆你的帖子?其實都是我一個人回的,不然我再換個ID發同樣的話給你看。
另外補充一句 唔係個個都好似樓主你咁有米買ps3 psv
作者: wilsonngai    時間: 9-6-2013 17:30
認真,我係的確因為呢隻game而唔玩SD
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
但係點都唔會係GUNDAM BREAKER

作者: 聶羅阿瑪特    時間: 9-6-2013 18:43
哥隻自由吉姆型到爆=_="

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://vacancies.dn.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2