標題: 頂..而家lag成咁..點玩.. 重溫以前fs既日子. [打印本頁]

作者: 丫文-_-    時間:
標題: 頂..而家lag成咁..點玩.. 重溫以前fs既日子.

想當年....
你話吾lag咪幾好..
每季籃板上硬2000粒.
好似以前咁咪幾好. 個團大到台佬都淆底a.a
123.JPG (87.88 KB, 下載次數: 4) 2009_04_23_08_41_0328.jpg (156.93 KB, 下載次數: 5) 12312312312.JPG (24.1 KB, 下載次數: 5) wtf.JPG (86.77 KB, 下載次數: 4) 帥.JPG (67.89 KB, 下載次數: 4) 帥帥帥帥帥帥帥帥帥帥帥.JPG (61.13 KB, 下載次數: 6)
食蛋.JPG (68.56 KB, 下載次數: 4) 團戰.JPG (92.06 KB, 下載次數: 5)
作者: 新槍手    時間:
咩game..
作者: 丫文-_-    時間:
咩game..
新槍手 發表於 17-5-2011 19:20

咪呢隻game囉.
作者: 新槍手    時間:
姐係咩GAME呀.
作者: 毛主席萬歲    時間:

姐係CS Online呀,diu你老母,係咪盲西左
咁大隻 Nakuz 樂古 » CS Online【絕對武力】» 頂..而家lag成咁..點玩.. 重溫以前fs既日子.都睇唔能到

on撚99十下十下
唔diu唔撚化,毛百萬你同唔撚同意
作者: 宇智波鼬    時間:

想當年殘兵、AIG同綠帽果時,幾多人玩,成日團p,
d台仔見親團名都走人,淆到乜咁:sleepy:
e+...唉
作者: 毛百萬    時間:
以前2.2均火鍋已經排69
想當年殘兵好威威

好懷念殘兵年代,如果重現!?台團NO.1都要接埋
作者: 小小傻    時間:
重咩現 個個都出晒做野  邊得閒成日玩
你估以前成班中學仔咩~
想當年殘兵、AIG同綠帽果時,幾多人玩,成日團p,
d台仔見親團名都走人,淆到乜咁
e+...唉,咪尻講 ...
↑DoNaLd↑ 發表於 17-5-2011 22:14

依家台仔見到我名都一樣淆底走佬
好懷念殘兵年代,如果重現!?台團NO.1都要收皮
↑DoNaLd↑ 發表於 18-5-2011 16:24

多謝大家厚愛,個名我起得好掂,所以先咁勁
你估以前成班中學仔咩~
小小傻 發表於 18-5-2011 18:55

返工唔代表玩唔到,我晚晚8點至10點都得閒,係姓毛果條傻西唔敢打姐,玩乜撚野cso,笑撚大人個口
依家台仔見到我名都一樣淆底走佬
毛主席萬歲 發表於 18-5-2011 19:34

係你同雞勁到出哂名姐
你估以前成班中學仔咩~
小小傻 發表於 18-5-2011 18:55

咁又係...
係你同雞勁到出哂名姐

咁又係...
↑DoNaLd↑ 發表於 18-5-2011 22:20

我E家唔覺自己勁LOR 老老實實 我依家又廢左好多
我覺得自己有之前一排就真係幾勁
返工唔代表玩唔到,我晚晚8點至10點都得閒,係姓毛果條傻西唔敢打姐,玩乜撚野cso,笑撚大人個口 ...
毛主席萬歲 發表於 18-5-2011 19:37

你小兩句粗口得唔得 我扣你分扣到好煩
我成日玩FS 你係度咩 收皮啦你
我E家唔覺自己勁LOR 老老實實 我依家又廢左好多
我覺得自己有之前一排就真係幾勁 ...
毛百萬 發表於 19-5-2011 00:05

係你成日玩cso姐
你小兩句粗口得唔得 我扣你分扣到好煩
我成日玩FS 你係度咩 收皮啦你
毛百萬 發表於 19-5-2011 00:05

你on9,我幾點收工你唔q知?我都話左夜晚8點至10點,之前我成日係m群叫玩,你又借口一堆
有心玩既話,cso你可以中午玩朝早玩,夜晚玩fs唔q得?
你on9,我幾點收工你唔q知?我都話左夜晚8點至10點,之前我成日係m群叫玩,你又借口一堆
有心玩既話,cs ...
毛主席萬歲 發表於 19-5-2011 19:59

我真係唔Q知你幾點收工
      我玩FS你去左邊?收皮啦你
作者: KEiiiii    時間:
運吉 食屎啦
作者: holandsms    時間:
算吧啦!
作者: brian12345    時間:
食屎啦

歡迎光臨 (http://vacancies.dn.nakuz.com/) Powered by Discuz!