樂古Nakuz

標題: 睇左會令你"o"既走鬼圖(加了圖) [打印本頁]

作者: hk24399    時間: 30-7-2008 19:11
標題: 睇左會令你"o"既走鬼圖(加了圖)
我相信大家睇走鬼圖一定睇唔小!!
但係我理次影既是會你令"o"的  
理場守一個比海細既地方[沙地] 果到e經小位-.-仲要4個人守-.-  4個人 係咁掘金呀 掘呀掘呀掘!!掘到冇哂-.-最後得返勁小資源[沙地果邊] xD 木係我伐-.- xD
加圖出車果到
係咪好好笑-.-  果鬼咁都輸-.-  "圓"來隻國王都好有用大家唔好睇小佢-.-
我睇完之後都"o"左 xDD
希望大家睇左會"o"[[yoyo_191]]

條進化為4p條 xD

1p   d塔-.-

8p成堆王 係到草...我e為佢唔打-.-

8p火炮部隊-.-  開火!!

1p又比收道又比1.5倍血-.-  

我係到玩野xD  本身有好多-.-  不過比8P打爆哂.. 3P都係 哇卡卡

3P兵-.-2M血..

3P唔怕死兵-.- 一小隊沖去打8P火炮 好勇敢 Xd=]''

6p無野做幫我收塔圖(1)  [6p係咁叫我影佢-.-]

6p幫我收塔圖(2)  [6p係咁叫我影佢-.-]

6p幫我收塔圖(3)  [6p係咁叫我影佢-.-]

我地d王入哂塔 就算8p入左黎再1坐1坐咁打先得  好玩野呀xD

8p打完6p 用火炮打我地-.-

3p又係唔怕打-.-  打弩炮-.-

8p哈仔兵多血-.- 行沙地邊位入...  比佢入左.. 但係有3p唔驚!! xD

哈仔兵就死@@

6p死左王-.- 但d村仲係我個塔到-.-

神奇圖一張!!!!!  象死仲有血!!!

3p兵仔大逃亡-.-

車車殺到-.- 打我d弓...

10秒死哂(我d長弓)-.-

冇哂金@v@

車車打死左1p王= = (後果...我地都死!!)

勁小資的圖...

[加圖Xd]條條令圖@V@  睇下隻條進化成返條哇卡卡  1p塔下有隻飛鷹 xD

[加圖xD]1:59:30 出左車 車車入左黎-.- e為輸梗 點知@v@  圖(1)

[加圖xD]1:59:30 出左車 車車入左黎-.- e為輸梗 點知@v@  圖(2)

[加圖xD]1:59:30 出左車 車車入左黎-.- e為輸梗 點知@v@ 羸左^_^  圖(3)

大家睇完圖 回帖呀xD
加埋28張圖-.-

你的回復,是我的動力來源!!

作者: kenex    時間: 30-7-2008 19:14
d塔幾得意...........
作者: ‵★淺月夜ζ    時間: 30-7-2008 19:15
講真又未至於令我o咀 ...
作者: hk24399    時間: 30-7-2008 19:16
格格仔-.- xD 我個人認為[[yoyo_039]]
作者: 回憶x祥    時間: 30-7-2008 19:16
XD  d塔諗住起多d點知冇位-.-   下次隻王入隻好d ge塔-.-'   

唔係又爆過
作者: hk24399    時間: 31-7-2008 12:35
咁多圖都冇令你"o"? 我貼得好辛苦嫁-.-xD[[yoyo_055]]   O賣吉[[yoyo_053]]

下次要貼D再勁D[[yoyo_028]]

希望下次你地會"O"[[yoyo_027]] [[yoyo_027]]  [[yoyo_004]] [[yoyo_004]]
作者: kenex    時間: 31-7-2008 13:40
正常黎睇,做村既唔多會輸波...
作者: hk24399    時間: 31-7-2008 17:11
1p王唔死 我地唔會輸-.-

我會加圖 xD 回夠5次 加一張圖 Xd=]''

我加左好多圖 /.\

你的回帖,是我的動力來源[[yoyo_026]] [[yoyo_026]]

作者: [H]lleeoo    時間: 31-7-2008 21:14
@@嘩 次次玩3個人都好big 你仲4個
真係幾o 咁多王
d資都有冇既一日...
作者: hk24399    時間: 31-7-2008 21:47
要善用地方 先有這樣的結果 xD
作者: 回憶x祥    時間: 31-7-2008 22:32
-.-'

做唔開個果新po去po果幾張-.-''

係bo  做咩唔加分ge...
作者: hk24399    時間: 31-7-2008 22:38
下我唔想為左小小圖就開新ps 咁樣會好唔得閒-.- 哇卡卡 xD 我話明加圖 xD
作者: 回憶x祥    時間: 1-8-2008 10:02
-.-但係佢仲味加分分ge[[yoyo_145]]

[[yoyo_130]]   唔加比你xd-3-"
作者: hk24399    時間: 1-8-2008 11:48
我都想問 /.\
但係加唔加唔係我地理-.-
作者: 回憶x祥    時間: 1-8-2008 13:21
唔加分xd[[yoyo_119]]

但係-.-.......做咩d圖得左面ge.....-.-搞搞佢==
作者: hk24399    時間: 1-8-2008 13:25
下-.-
我都唔知 ,有時我一禁就放大,有時就咁我都唔知咩事- -[[yoyo_192]]
作者: 回憶x祥    時間: 1-8-2008 13:29
-.-搞下佢la- -   

問下人xd

我都唔識-.-......      仲有牙-.-  張2次分開佢牙
作者: hk24399    時間: 1-8-2008 13:30
搵日得閒影相再貼圖-.-

理幾日唔得閒 我岩岩先保考完 累死了
作者: 回憶x祥    時間: 1-8-2008 13:34
-.-"

我要出街等間xd.....  幫唔到你-.-

下次記得叫我    影埋我d塔塔-3-
作者: hk24399    時間: 1-8-2008 13:37
你好鐘意人地影你相咁-.-

有機會先-.-
理幾日唔開心-.-
作者: tangchunming    時間: 1-8-2008 15:11
= =版主話你多圖得制
唔知加幾多分好...
作者: hk24399    時間: 1-8-2008 15:13
你又知-.-

你係版主咩-.-[[yoyo_192]]
作者: 麻q煩    時間: 1-8-2008 23:09
原帖由 hk24399 於 1-8-2008 15:13 發表
你又知-.-

你係版主咩-.-[[yoyo_192]]

可能係都唔定[[yoyo_186]]
作者: hk24399    時間: 1-8-2008 23:26
版主 我唔計介紹圖的字 有155字 (如冇數錯)
係咪應該加2分-.- 100字加2分 [[yoyo_112]]
Xdd
作者: 回憶x祥    時間: 2-8-2008 09:27
-.-咁都數- -

我又要番大陸.....又唔玩得xd

影唔到相相-.-
作者: hk24399    時間: 2-8-2008 10:48
返大陸-.-你成日都返大陸-.-
返大陸食豬油@V@?  <--識飲識食學返黎Xdd
作者: Yin    時間: 2-8-2008 12:40
我真係睇到o左嘴
竟然無分加
作者: hk24399    時間: 2-8-2008 12:42
係lo- -  28張圖xDD 都無分加= =

點先加到分嫁= =[[yoyo_114]]
作者: AaRo    時間: 2-8-2008 13:28
做得唔錯,我加到你分的話一定加

比心機
作者: hk24399    時間: 2-8-2008 18:43
我會貼更多圖但我想問 點解我貼咁多圖都冇分加 要貼咩圖先有-.-[[yoyo_192]]
作者: 得la呀爸    時間: 5-8-2008 11:03
1P d塔幾得意!!!!
作者: tangchunming    時間: 5-8-2008 14:59
= =仲未有得加分????
唔通版主見唔到...
作者: hk24399    時間: 5-8-2008 18:21
版主無理由見唔到=.= 我發3張帖 2張加左分(比理張帖的圖小好多) 但理張唔加分-,-
無奈ing~~~~~~~~~[[yoyo_179]]
作者: 不動翼    時間: 7-8-2008 17:23
標題: 回復 樓主 的帖子
都唔係o曬姐= =,只係得幾張o姐= =,例:冰2m血 9+百幾 都唔係好出奇姐走鬼到,我比小小意見渣= =,你想人地o曬應該3m血 9+千幾攻ga冰 咁就真係多o咀= =,但都唔可以話唔好,加油[[m437]]多d相同大家分亨。
作者: hk24399    時間: 7-8-2008 17:56
原帖由 不動翼 於 7-8-2008 17:23 發表
都唔係o曬姐= =,只係得幾張o姐= =,例:冰2m血 9+百幾 都唔係好出奇姐走鬼到,我比小小意見渣= =,你想人地o曬應該3m血 9+千幾攻ga冰 咁就真係多o咀= =,但都唔可以話唔好,加油[[m437]]多d相同大家分亨。

你叫我點貼 我貼咁多相奸雄都唔加分 咁我貼黎都冇意思-.-
我為分e貼炸~_~
作者: 回憶x祥    時間: 9-8-2008 20:09
-.-咁奸-.-''

有人話我d塔得意xd

11@@"

回憶起塔法xd"   車入到尼打爆塔都win唔到-.-
作者: hk24399    時間: 9-8-2008 20:21
回憶起塔法= =?
自創的嗎[[yoyo_192]] [[yoyo_192]]
作者: 回憶x祥    時間: 9-8-2008 21:13
係唷xd.....

起完塔冇野做好悶牙ma-.-

咁車入到都打唔死咪神loxd   

搞到周街都係塔-.-
作者: godoslaw    時間: 10-8-2008 11:41
勁啦咁都唔死...塔海屈晒= =
作者: hk24399    時間: 10-8-2008 12:58
原帖由 回憶x祥 於 9-8-2008 21:13 發表
係唷xd.....

起完塔冇野做好悶牙ma-.-

咁車入到都打唔死咪神loxd   

搞到周街都係塔-.-

周街都係塔?
條條街都有嗎=?
你d塔好阻位子阿=]''
作者: 回憶x祥    時間: 17-8-2008 23:18
阻住你
\口/xd

但係8p有得一開始有得刲人刲佢個=3=口口xd

@@"下次同你玩=3=   你咁起塔我攻你a""a

-.-....開左學唔玩得./____\.

溫書書=3=''   @@"刲唔到我xd
作者: hk24399    時間: 19-8-2008 20:09
原帖由 回憶x祥 於 17-8-2008 23:18 發表
阻住你
\口/xd

但係8p有得一開始有得刲人刲佢個=3=口口xd

@@"下次同你玩=3=   你咁起塔我攻你a""a

-.-....開左學唔玩得./____\.

溫書書=3=''   @@"刲唔到我xd

你幾時going to hong kong?
作者: 只吃29魚的貓    時間: 20-8-2008 03:32
呢張圖既6p抄我名[[bao_35]]

作者: 回憶x祥    時間: 21-8-2008 21:19
29-.-....發現左..aoc  d人
...
...
有d好冇品-.-

-.-"  \口/   ./____\.

好奈冇見你on  幾時再玩

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://vacancies.dn.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2