bb皓 發表於 16-8-2009 10:03:56

出d npc 都唔錯 會比d 野你 hp 個d 不過你唔彩佢 佢比屍打 個npc 就會爆勁 姐係tank+smoker+which 的npc 會沖去打你地

20092009 發表於 16-8-2009 14:53:28

出隻食屎喪屍
負責街道的清潔
保持遊戲美觀度

美觀度係一隻好game的重要元索

[]

莔之小子 發表於 17-8-2009 16:45:40

我覺得識隱形既喪屍會好d,生化危機4都有隱形既怪物-.-禁某個制就會隱形左,當然隱形係限時

frankie30301 發表於 17-8-2009 17:08:28

如果屍有把都,可以吉人(吉人10死)
叫做soldier,咁就好啦= =

240910188 發表於 2-9-2009 14:42:00

ZOMBIE DOG (喪屍狗) 官方人員有諗過架 最尾取消左 能力同hunter一樣 整到人地冇得郁 除非有人救 唔信可以搵下l4d果到 佢有個音檔係zombie dog.(補充:本來屋頂果到 個直昇機條友 出左意外 中左喪屍毒變左喪屍 飛到去高速公路果到變左 架機飛左落街 4個人跳左落黎 條友比人殺左 但想happy ending 所以冇)

240910188 發表於 2-9-2009 14:43:19

意思姐係 L4D 主角4個上左機 飛到高速公路 條友失控.. 所以高速公路條橋係爆左... 去左另外一個關卡..死亡喪鐘

240910188 發表於 2-9-2009 14:43:51

大家唔覺得應該係一個故事咩應該要..咁樣轉黎轉去D場 好冇故事 有D悶架.

量產型雪榚 發表於 3-9-2009 21:10:28

可以用一隻有幾層樓高既殭屍....

simonAQAQA 發表於 10-9-2009 19:57:25

bestso88 發表於 10-9-2009 20:40:29

半人半機械...
或者人狼吸血鬼之類...(唔似l4d wo)
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12
查看完整版本: 假如L4D新增特殊感染者,你地想有咩特殊能力??