遺忘的愛 發表於 6-8-2008 18:10:11

[香港區]AC已放!仲有好多又正又平既EQ放^_^

AC已放^_^
=======================================
                                     另放
+454妖SET----------50蚊<--------已放
+6水手SET--------150蚊
+6左右刀------------50蚊
+10左右刀-------200蚊
+655舊越野SET-------100蚊
+6舊越野-------200蚊
+10殺刀--------150蚊
+667強野----------400蚊
+9干莫-------300蚊
+6鬼刀連鬼眼------200蚊
紅的士金剛-----100蚊
雪地電單車------50蚊
   以上D野抵牙~~~~~
=======================================
另放幾套外觀))))))))))
大懶堂SET--------40蚊
紅蜘蛛SET---------40蚊
熊貓SET--------40蚊
龍珠SET-------30蚊
四套外觀收哂120蚊成交得^_^
熊仔背包--------------30蚊
沙魚背包-------------------30蚊
            二個背包收哂50蚊A_A
2000M GAME錢^O^只需要150蚊就得啦~抵到爛^V^
=================================================
放+5生肖紋身/+5雙魚/+5靈羊/+5雪兔/+金豬/+5蠻牛/+5賴蛇
=========================================
岩既比我個PM我慢慢傾KAKA
入數同面交都得 太遠就另傾^_^
你誠收我誠放CCCC
有興趣既一個pm搞掂哂^^
DEVIL-838@hotmail.com
買多平多啦喂^O^"多買多平^V^"有意PM^_^"

遺忘的愛 發表於 6-8-2008 18:11:04

有意PM^_^
岩既加我MSN傾下啦^v^
價錢方面吾岩傾到岩啦^o^
推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推~

遺忘的愛 發表於 6-8-2008 18:11:43

有意PM^_^
推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推~

遺忘的愛 發表於 6-8-2008 18:12:15

有意PM^_^

遺忘的愛 發表於 6-8-2008 18:12:31

有意PM^_^

遺忘的愛 發表於 6-8-2008 18:13:05

有意PM^_^

遺忘的愛 發表於 6-8-2008 18:14:25

有意PM^_^

遺忘的愛 發表於 7-8-2008 11:13:12

有意PM^_^

遺忘的愛 發表於 7-8-2008 11:26:30

有意PM^_^

遺忘的愛 發表於 7-8-2008 11:29:49

有意PM^_^
頁: [1] 2 3
查看完整版本: [香港區]AC已放!仲有好多又正又平既EQ放^_^